Duguláselhárítás azonnal! De mégis mennyire sürgős?

A legsürgősebb eseteknek talán a társasházak, panelházak földszintjén előforduló alapvezeték dugulásokat tekinthetjük. Ekkor a felsőbb szinteken használt szennyvíz mind, mind az alsó lakásban jön fel a lefolyókból. Ekkor az első és legfontosabb a lakók értesítése a problémáról és az összes szinten minden vízhasználat megszüntetése. 

A következő lépés egy szakember értesítése, ugyanis ekkora problémánál a duguláselhárító házi praktikák már jó eséllyel nem segítenek. 

A duguláselhárítók munkáját felgyorsítandó, érdemes utánanéznünk található-e szennyvízcső, tisztítónyílás esetleg szennyvízakna a pincében, alagsorban vagy az épületen kívül és ezeket hozzáférhetővé kell tennünk.

Fontos figyelembe vennünk, hogy a cégek, szakemberek leterheltségtől és sürgősségtől függően tudják beosztani munkáikat, így nem garantálható az azonnali segítség. Érdemes mielőbb értesítenünk őket és munkájuk megkönnyítésére alapos információkat szolgáltatni a probléma helyéről és jellegéről.

Természetesen egy dugulás mindig rosszkor jön és jó lenne ha segítene egy szimpla csőgörény használata vagy a házi lefolyótisztító, de ha szakemberre van szükségünk ne halogassuk a bejelentést. Mindenki számára egyszerűbb megfelelő és mielőbbi időpontot találni ha hamarabb tudunk a problémáról. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this