Duguláselhárítás Pécs, a régió legnagyobb multú cége a szakmában

Immáron több mint 40 éve, hogy cégünk a régió szolgálatában áll ha csatorna problémákról van szó.

A mi szakmánkhoz nem tartozik célirányosan ezt oktató szakmai képzés így kifejezetten fontos a tapasztalati úton szerzett tudás. A duguláselhárításba sokan belekezdhetnek, de megfelelő háttérismeret és önállóan szerzett vagy kollégáktól tanult tapasztalat híján időigényes ezáltal költséges, kevésbé hatékony és akár kártékony is lehet a munkavégzés. Hatalmas előnyünknek tartjuk, hogy cégünkben a legújabb kolléga is évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaktól tanulhat, felügyeletükkel sajátíthatja el a szakmát.

Elsőre egyszerűnek tűnhet egy eldugult szennyvízcsövet megtisztítani, de igen sok kihívás elé állíthat egy makacs dugulás a lefolyóban. 

A szerszámok nem megfelelő használata komoly problémákat, példáult beletört spirált, csőtörést is okozhat, amelynek megoldása sok esetben csak a bontás lehet.

A sok évre visszanyúló szakmai tapasztalattal tudja mihez nyúljon a szakember ha ma már rég nem használt anyagokkal, szerelvényekkel találkozik. Igyekszünk a legkissebb költséggel járó, de legjobb megoldást megtalálni, amihez elengedhetetlen a legrégebbi jól bevált fogásoktól a legújabb technológiákig terjedő ismeret.

Cégünkben több mint 40 év tapasztalatát ötvözzük a korszerű gépesítéssel és a precíz munkavégzéssel. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this