Csatornatisztítás

Csatornatisztítás Pécs és vonzáskörzetében

A csapadék mennyisége évszaktól függetlenül rapszodikus és kiszámíthatatlan. Ezért lényeges és nagy gondot kell fordítani az eltömődött csapadék csatornák és átereszek tisztítására. Célszerszámozott gépesítéssel, gyakorlattal és tapasztalattal állunk megrendelőink rendelkezésére.

Eldugult csatorna: mi a teendő?

Amennyiben csak kezdeti jelei is mutatkoznak a csapadékvíz átereszek, nagyszelvényű csapadék csatornák elzáródásának, érdemes szakembert felkeresni a következő nagyobb csapadékvíz érkezése előtt. Lassú, szivárgó csapadékvíz elfolyás árulkodó előjele lehet a hamarosan bekövetkező teljes vízelvezető csatorna dugulásnak.

Woma gépekkel tisztítunk

A csatornatisztítást speciálisan erre a célra kifejlesztett magasnyomású mosó teherautóval végezzük. Az itt használt gépek óránként több ezer liter vizet képesek, magasnyomáson kijuttatni a tökéletes és minden lerakódáson áthatoló tisztítás érdekében.

Csatornatisztítás árak

Az árak minden esetben csupán irányárak, nagyban befolyásolják a probléma körülményei. Függ a csatornarendszer felépítésétől, hosszától, a probléma pontos helyétől illetve méretétől.

Hétvégéken és ünnepnapokon felár kerül felszámításra, további infomációkról kérjük telefonon érdeklődjön.

Csatornatisztítás, utcai és udvari aknák tisztításának ára - 20.000 Ft +Áfa-tól

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this