Csatornakamerázás

A kamerás csatornavizsgálat szükséges lehet rendeltetés szerű használat mellet is gyakorta jelentkező dugulások, csőtörés gyanújának megvizsgálása, idegen tárgy felderítésére, de akár nem megfelelő rendszer kiépítés megállapítása esetén is.

Kamerás csatornavizsgálat menete

Amennyiben dugulás is fennáll, abban az esetben első körben ennek megszüntetése szükséges, hogy megfelelő felvétel készülhessen a probléma okáról.
A kamerás vizsgálat során a kiépített rendszernek megfelelő méretű és felszereltségű eszközzel dolgozunk, így centiméterre pontosan behatárolható, hogy hol és mi okozza a problémát. Igény esetén kamerázási jegyzőkönyv és felvétel is készül a hibáról.
Ezzel a technikával jellemzően, hatékonyan megállapítható ha vízköves, elzsírosodott a szennyvízvezeték, gyökérbenövés, idegen tárgy okozta szűkület, esetleg csőtörés vagy beomlás történt az adott rendszerben.

Csatornakamerázás árak

Az árak minden esetben csupán irányárak, nagyban befolyásolják a probléma körülményei. Függ a csatornarendszer felépítésétől, hosszától, a probléma pontos helyétől illetve méretétől.

Hétvégéken és ünnepnapokon felár kerül felszámításra, további infomációkról kérjük telefonon érdeklődjön.

Csatornakamerázás 0-20 m-ig 25.000 Ft +Áfa-tól

További árak egyedileg kerülnek meghatározásra a munka körülményeinek függvényében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this